Benthuizen

Welkom bij CoderDojo Rijnwoude in Benthuizen!

We hebben fantastisch nieuws voor de jeugd van Benthuizen! Na een succesvol gesprek met de beheerder van dorpshuis de Tas, zijn we verheugd om maandelijks onze programmeerlessen voor kinderen tussen de 7 en 17 jaar onder de naam CoderDojo Rijnwoude ook in Benthuizen te organiseren. Enthousiast hebben al twee lokale inwoners zich aangemeld als vrijwilliger om ons team te versterken.

Onze allereerste bijeenkomst staat gepland op zaterdag 24 februari van 13:00 tot 14:30 uur in De Tas. We nodigen alle jonge tech-liefhebbers uit om deel te nemen. Of je nu al bekend bent met programmeren of helemaal nieuw bent, er is voor ieder wat wils. Tijdens de sessie kun je aan de slag met Scratch of micro:bit, of ontdekken hoe je jouw eigen website kunt bouwen met HTML. Laat je verrassen, en als je specifieke wensen hebt, bespreken we die graag direct.

Na de programmeerlessen bieden we ook de mogelijkheid om deel te nemen aan HackShield. HackShield is een educatief spel waarin kinderen een virtuele wereld verkennen en leren hoe ze zichzelf online kunnen beschermen. Ze worden gestimuleerd om goede digitale gewoonten aan te nemen, zoals het gebruik van sterke wachtwoorden en het herkennen van potentieel gevaarlijke situaties.

Aanmelden voor de programmeerlessen, HackShield, of beide activiteiten is kosteloos en eenvoudig via onze website: www.coderdojo-rijnwoude.nl/benthuizen. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen in De Tas voor een leerzame en gezellige middag vol creativiteit en technologie!

Dit vind je misschien ook leuk...