Hazerswoude-Rijndijk

Gamekamp in Dorpshuis De Som

Voor alle jonge gamers in Hazerswoude en omgeving heeft speeltuin De Rode Wip in samenwerking met stichting Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk een spannende activiteit op de planning staan! In februari organiseerden wij een gezellige nacht in dorpshuis De Som, gevuld met allerlei leuke activiteiten. En dit keer, in december, brengen we jullie een nacht vol gaming-avonturen.

Gamekamp
Ja, je kunt het zien als een soort gamekamp waar je de hele middag en avond ongestoord kunt gamen op de pc (Roblox, Minecraft of andere spellen) en op de Playstation 2, 3 en 4! Tijdens deze game-activiteit zorgen wij ervoor dat er voldoende eten, drinken en snacks beschikbaar zijn. We plannen ook verplichte pauzes en wat tijd voor buitenactiviteiten om te voorkomen dat de ogen vierkant worden. We hebben een flink aantal pc’s beschikbaar, maar je mag gerust je eigen laptop meenemen om je favoriete games met anderen te delen. Houd er wel rekening mee dat dit op eigen risico is!

Overnachting
De overnachting vindt plaats in het dorpshuis, dus vergeet niet om je eigen luchtbed en slaapzak mee te nemen. Na aanmelding ontvang je een lijst met handige spullen om mee te nemen. We hebben een vergunning aangevraagd voor deze activiteit en zorgen ervoor dat er voldoende BHV’ers aanwezig zijn om de veiligheid te waarborgen.

Kosten
Om de kosten voor de locatie, vergunning, eten en drinken te dekken, vragen wij een eigen bijdrage van 10 euro. Voor deze eerste editie kunnen we maximaal 20 kinderen tussen de 8 en 14 jaar verwelkomen.

Wil je meedoen aan deze geweldige gamenacht? Meld je dan uitsluitend aan via onze website: www.jeugdwerk-hazerswoude.nl/gamen. Hier staat ook de voorlopige planning. We kijken ernaar uit om samen met jullie een fantastische gamenacht te beleven!

Dit vind je misschien ook leuk...